Київ, вул. Анни Ахматової 16а оф. 18

Мережа ресторанів «Солом’янська броварня»

Було: їдальня громадського харчування.

Що потрібно: Комплекс повинен складатися з: кухня приготування повного циклу, цех копчення, холодильний цех, овочевий цех, цех обробки м’яса і риби, цех пивоваріння повного циклу, приміщення залів для відвідувачів з можливість куріння сигар всередині всіх приміщень, річна тераса із забезпеченням прямої подачі пива через пивопровод з цеху на барну стійку, привід води і каналізації.

Виконано: розроблено проектну документацію за такими розділами: опалення, вентиляція, кондиціонування, холодопостачання, водопостачання, каналізація, відведення хімічно активної води від пивоварні, автоматизація систем, системи електропостачання.

На підставі розробленої проектної документації була проведена комплектація об’єкта з подальшим виконанням монтажних і пусконалагоджувальних робіт.

Системи вентиляції з десятикратним повітрообміном.

Вентиляція приміщень кухні

Система кондиціонування

Система холодопостачання

Пивоварня зі зберіганням і перекачуванням пива

Відведення хімічно активної води від пивоварні

Фасади

Система опалення

Запрошуємо до співробітництва

Натискаючи кнопку, Ви погоджуєтеся з умовами обробки персональних даних