Мережа ресторанів «Солом’янська броварня»
Було: їдальня громадського харчування. Що потрібно: Комплекс повинен складатися з: кухня приготування повного циклу, цех копчення, холодильний цех, овочевий цех, цех обробки м’яса і риби, цех пивоваріння повного циклу, приміщення залів для відвідувачів з можливість куріння сигар всередині всіх приміщень, річна тераса із забезпеченням прямої подачі пива через пивопровод з цеху на барну стійку, привід води і каналізації. Виконано: розроблено проектну документацію за такими розділами: опалення, вентиляція, кондиціонування, холодопостачання, водопостачання, каналізація, відведення хімічно активної води від пивоварні, автоматизація систем, системи електропостачання. На підставі розробленої проектної документації була проведена комплектація об’єкта з подальшим виконанням монтажних і пусконалагоджувальних робіт. Системи вентиляції з десятикратним повітрообміном.Вентиляція приміщень кухніСистема кондиціонуванняСистема холодопостачанняПивоварня зі зберіганням і перекачуванням пиваВідведення хімічно активної води від пивоварніФасадиСистема опалення |